Spilværk

Få det 21. århundredes kompetencer i spil

 

Børn og unge spiller spil. På mobilen, tabletten, computeren og konsollen. Alene og sammen med andre, både i fysiske og virtuelle rum. I Spilværk tager vi udgangspunkt i elevernes medievirkelighed og giver dem værktøjerne til selv at blive kreative skabere. Fra analyse og idéudvikling til produktion og evaluering, er processen drevet af innovativ skabertrang, fejlmodighed og feedback fra potentielle spillere. Uanset om slutproduktet er et spil, en opfindelse eller en animationsfilm, trænes det 21. århundredes kompetencer.

 

 

ANIMATION I SKOLEN

Animation er både sin egen udtryksform og en vigtig del af digitale spil. Med en tablet og lidt udstyr, kan man hurtigt komme i gang.

Lær mere →

 

OM OS

Lær mere om vores værdigrundlag, pædagogiske grundsyn og tilgang til at bruge spil og designtænkning i undervisningen.

Lær mere →

 

SPIL I SKOLEN

Klar til at komme i gang med spilbaseret læring? Eller er du i tvivl om hvor du skal starte? Vi hjælper dig gerne i gang. 

Find ud af hvordan →

 

MEDSPILLERE

Vi samarbejder med andre aktører på kryds og tværs, både i Danmark og udlandet. Her kan du se et udpluk af vores medspillere.

Lær mere →En elev viser en prototype af det spil, hendes gruppe har designet. Man skal føre en kugle gennem en 3D-labyrinth bygget af pap, plastrør og tape.


Et team af elever arbejder på deres spil. De har lavet en koncept, der nu omsættes til grafisk design, animationer og programmering.